Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології шаруватих напоїв для закладу ресторанного господарства(2018) Абрамова, Асьят Георгіївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шевченко, Сергій ОлександровичДосліджено шляхи використання меду в технології шаруватих коктейлів. Ways of using honey in the technology of layered cocktails have been studied.Документ Розроблення інноваційних технологій бісквітів на основі використання низькоглікемічних цукрів та цукрозамінників(2016) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаБуло проведено комплекс досліджень по визначенню фізико-хімічних та технологічних показників якості цукрозамінників, встановлено їх вплив на утворення піноподібної структури бісквітного тіста та готових виробів. Визначено раціональні параметри тістоприготування та термооброблення бісквітів на основі мальтітолу, еритрітолу, ізомальтітолу. There were a set of studies to determine the physical, chemical and technological parameters as sugar replacers, found their influence on structure formation spumy sponge cake dough and finished products. It was determined rational parameters preparation of dough heat treatment and sponge cakes based on maltitol, erytritol, izomaltitol.Документ Застосування продуктів переробки кунжуту в технології бісквітів зі статусом «функціональний продукт»(2018) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга ВолодимирівнаҐрунтуючись на світовому досвіді можна виділити три напрямки розроблення функціональних продуктів: внесення в рецептуру фізіологічно-функціональних сировинних інгредієнтів; зміна рецептури традиційних виробів з метою зниження шкідливих компонентів; збагачення традиційних харчових продуктів шляхом введення в рецептуру БАД.Документ Еритрітол – цукрозамінник нового покоління. Дослідження впливу еритрітолу на реологічні та структурні показники бісквітного тіста та готового виробу(2016) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаДосліджено доцільність застосування еритрітолу в технології бісквітів дієтичного призначення. Исследована возможность использования еритритола в технологии бисквитов диетического назначения. We investigated the feasibility of using erithritol sponge cakes in dietary use technology.