Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології смузі підвищеної біологічної цінності з додаванням насіння фенхелю та льону
    (2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Найбільш ефективним і доцільним способом покращення насичення організму дітей мікронутрієнтами в сучасних умовах є розробка та виробництво оздоровчих харчових продуктів. І серед таких груп продуктів підвищеної біологічної та харчової цінності є смузі. Додавання до смузі насіння льону та фенхелю сприяє покращенню вітамінного складу напою, а саме, збільшується вміст вітамінів групи В, які є необхідними для дитячого організму.