Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Вівсяне печиво збагачене білковмісною сировиною рослинного походження(2017) Олійник, Сергій Володимирович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаТаким чином, нутрієнтний склад вівсяного печива характеризується високим вмістом цукрів та насичених жирів, а вміст білку, харчових волокон, вітамінів та мікроелементів є незначним, тому для поліпшення амінокислотного складу вівсяного печива перспективним джерелом є використання вторинних продуктів переробки рослинної сировини. Thus, the nutritional composition of oat biscuits is characterized by a high content of sugars and saturated fats, and the content of protein, dietary fiber, vitamins and trace elements is insignificant, therefore, for the improvement of the amino acid composition of oat biscuits a promising source is the use of secondary products of processing of plant material.