Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів
    (2017) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктів
    (2015) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту
    (2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.