Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність застосування комплексу білків у рецептурному складі морозива ацидофільно-сироваткового
    (2020) Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
    Молочні білки відіграють важливу функціонально-технологічну роль у складі морозива, оскільки є ефективними емульгаторами та піноутворювачами, підвищують в’язкість сумішей і стабілізують консистенцію готового продукту шляхом обмеження розмірів кристалів льоду впродовж його зберігання.