Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Солодкі десерти без цукру - це можливо
    (2016) Бендас, Яна Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
    Широке розмаїття сучасних видів сировини дозволяє приготувати солодкі страви різної калорійності, зі збалансованим вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і вдало сполучити їх з іншими стравами меню відповідно до вимог раціонального харчування. A wide variety of modern types of raw materials allows you to cook sweet dishes of different calories, with a balanced content of proteins, fats, carbohydrates, vitamins and successfully combine them with other menu items in accordance with the requirements of rational nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз харчової цінності солодких страв
    (2015) Бендас, Яна Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович