Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Солодкі десерти без цукру - це можливо(2016) Бендас, Яна Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина ЛьвівнаШироке розмаїття сучасних видів сировини дозволяє приготувати солодкі страви різної калорійності, зі збалансованим вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і вдало сполучити їх з іншими стравами меню відповідно до вимог раціонального харчування. A wide variety of modern types of raw materials allows you to cook sweet dishes of different calories, with a balanced content of proteins, fats, carbohydrates, vitamins and successfully combine them with other menu items in accordance with the requirements of rational nutrition.Документ Аналіз харчової цінності солодких страв(2015) Бендас, Яна Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович