Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання натуральних цукрозамінників у технологіях соковмісних напоїв(2021) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр СеменовичВиробництво соків і соковмісних напоїв має велике значення для населення і харчової промисловості нашої країни. Високий вміст мінеральних речовин і вітамінів в овочевих соках і напоях зумовлює їх високу харчову цінність. Метою цього дослідження була розробка рецептур овочевих соковмісних напоїв з використанням натуральних замінників цукру (фруктози, стевії). В якості сировини для овочевих напоїв використовували моркву та гарбуз, так як вони є цінними дієтичними і лікувальними продуктами.Документ Динаміка зміни показників сировини рослинного походження під час зберігання в охолодженому стані(2015) Лехнівська, Світлана Василівна; Хижняк, Віроніка Віталіївна; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено результати зберігання яблук та топінамбура протягом двох місяців в умовах понижених температур. На основі аналізу отриманих результатів встановлені оптимальні параметри зберігання яблук та топінамбура. This paper presents the results of artichoke and apple storage for two months under conditions of low temperature. Based on the analysis of the results set optimal parameters storage apples and artichoke.Документ Дослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з моркви(2014) Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВстановлені оптимальні режими переробки моркви для максимально можливої інактивації пероксидази з одночасним збереженням β-каротину при виробництві каротиновмісних збагачувачів з моркви. The optimal processing modes for maximum carrot peroxidase inactivation while preserving β-carotene in carrot production еnrichment containing carotene.