Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктів(2020) Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія ІванівнаЕкспрес-методи ґрунтуються на якісних хімічних реакціях, які дозволяють підтвердити достовірність харчового продукту або виявити його фальсифікацію. Застосування експрес-методів дозволяє швидко виявити фальсифікацію харчових продуктів.Документ Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска»(2020) Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія ІванівнаВиробництво фальсифікованих борошняних кондитерських виробів задовольняє лише потреби їх кількості, а не якості і безпечності.Заварні тістечка є популярною продукцією, тому можуть піддаватися таким видам фальсифікації: якісна, кількісна, інформаційна, асортиментна, вартісна. Встановлено основні методи виявлення якісної фальсифікації.