root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Бондар, Наталія Петрівна
1
search.filters.author.Коваленко, Ірина Олександрівна
1
search.filters.author.Шаран, Лариса Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.marshmallow
1
search.filters.subject.technology
1
search.filters.subject.topinambour
1
search.filters.subject.кафедра готельно-ресторанної справи
1
search.filters.subject.маршмелоу
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2012
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Бондар, Наталія Петрівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.marshmallow
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства
(
2012
)
Коваленко, Ірина Олександрівна
;
Бондар, Наталія Петрівна
;
Шаран, Лариса Олександрівна
Показати більше
Запропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків. The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.
Показати більше