Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу ферментного препарату «Альфамальт БК 5020» на структурно-механічні властивості тіста для листкового печива(2016) Дзигар, Ольга Олександрівна; Маршалок, Тарас Валерiйович; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила СеменівнаПроаналізовано вплив ферментного препарату на структурно-механічні властивості тіста для листкового печива. Визначено, що додавання ферментного препарату протеолітичної дії суттєво впливає на показники якості пшеничного борошна. Встановлено, що застосування ферментного препарату покращує структурно-механічні властивості. The influence of the enzyme on the structural and mechanical properties of dough to puff cookies. It was determined that the addition protease enzyme significantly affects the quality of wheat flour. It is established that the use of enzyme improves the structural and mechanical properties.Документ Нова технологія комбінованого здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями із застосуванням морквяного пюре(2016) Оболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Букшина, Людмила Семенівнанаведені результати дослідження впливу морквяного гідролизованого пюре на зміни структурно-механічних властивостей м’якушки бісквітно-масляного напівфабрикату при зберіганні. Results of research impact hidrolyzovanoho carrot puree to changes in structural and mechanical properties of the crumb Biscuit-oil intermediate product storage