Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Отримання натурального харчового барвника з соку шовковиці чорної
    (2023) Мороз, Анастасія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бут, Сергій Анатолійович
    Дослідження сушіння соку шовковиці чорної проводили на лабораторному ротаційному вакуумному випарник IKA RV 10 з спеціальною колбою для сушіння при різних температурах і тиску підчас зневодненя, концентрації наповнювача (декстрин кукурудзяного) показали такі результати: вища температура сушіння характеризується зменшенням часу зневоднення, зменшенням насипної щільності та масової частки вологи в порошку; підвищення концентрації наповнювача сприяє збільшенню швидкості сушіння, зниженню об’ємної щільності та вмісту вологи. Studies on the drying of black mulberry juice were carried out on a laboratory rotary vacuum evaporator IKA RV 10 with a special flask for drying at different temperatures and pressures during dehydration, the concentration of the filler (corn dextrin) showed the following results: a higher drying temperature is characterized by a decrease in dehydration time, a decrease in bulk density and mass particles of moisture in the powder; increasing the concentration of the filler helps to increase the drying speed, decrease the bulk density and moisture content.