Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Використання гречаного борошна в технології хліба
    (2022) Бєлова, Карина Романівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
    Стаття присвячена обґрунтуванню перспективності використання борошна темної та зеленої гречки в рецептурах хлібних виробів з точки зору його поживної цінності. Описано відмінності хімічного складу та вмісту макро-, мікронутрієнтів в борошні зеленої та темної гречки. Висвітлено існуючі дослідження в напрямку використання гречаного борошна в технології хліба.The article is devoted to the substantiation of the prospects of using dark and green buckwheat flour in the recipes of bread products in terms of its nutritional value. Differences in chemical composition and content of macro-, micronutrients in green and dark buckwheat flour. Existing research in the direction of the use of buckwheat flour in bread technology is highlighted.