Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Доцільність використання вівсяного борошна при виробництві м’ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій(2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Мельник, Ірина Олегівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаЕфективним способом оптимізації харчової цінності продуктів і удосконалення структури харчування населення є розвиток виробництва широкого асортименту продуктів емульсійного типу, у складі яких використовують борошно злакових культур, у тому числі вівсяне. An effective way to optimize the nutritional value of products and improve the structure of the population's nutrition is the development of the production of a wide range of emulsion-type products, which use cereal flour, including oatmeal.Документ Використання нетрадиційної рослинної та молочної сировини у технології м’ясних виробів(2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Кушнір, Анатолій Олександрович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаУ період військового стану, епідемії хвороб, постійного стресу забезпечення населення харчуванням є одним з важливих завдань. Харчування повинно не лише задовольняти фізіологічні потреби та слугувати енергією для організму, але й мати профілактичну та лікувальну дію. Саме тому виробництво харчових продуктів загального та спеціального призначення з використанням біологічно активних речовин, сприяння формування у населення звичок раціонального харчування є актуальним. In the period of martial law, disease epidemics, and constant stress, providing the population with food is one of the important tasks. Food should not only satisfy physiological needs and serve as energy for the body, but also have preventive and curative effects. That is why the production of food products of general and special purpose with the use of biologically active substances, promoting the formation of healthy eating habits among the population is relevant.