Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Технологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональності
    (2015) Іванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна
    В даній публікації наведені дані досліджень м’ясних маринованих напівфабрикатів, а також встановлено оптимальний термін маринування м’яса в залежності від співвідношення основних компонентів маринувальної суміші. This publication presents research data marinated meat semi-finished products, as well as the optimum period of marinating meat, depending on the ratio of major components marinoware mixture.