Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Цільова ферментація виробів з м’яса птиці(2022) Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичОписано доцільність використання фосфатів у технології продуктів з м’яса птиці.Документ Обгрунтування попередньої цільової ферментації та умов термічного оброблення продуктів з м’яса птиці(2021) Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичПроведено аналіз використання фосфатів у складі продуктів з м’яса птиці для зменьшення втрат та збільшення вмісту вологи.