Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Отримання комплексних показників оцінки якості пива на різних етапах приготування.(2021) Романов, Микола Сергійович; Герасименко, Тетяна МихайлівнаЯкість пива може бути оцінено кваліметричними методами за допомогою комплексного показника. Виробництво пива є масовим і тому величина комплексного показника якості виробів змінюється. Підвищення якості продукції та всіх супутніх процесів, що можна оцінити за допомогою параметрів якості дозволить підвищити прибутковість та конкурентоспроможність підприємства. Зміна фізико-хімічних властивостей сусла та параметрів затирання та бродіння є основними показниками, які впливають на результат. Також на якість готового пива дуже впливають інші фактори. Через це величина комплексного показника якості готового пива змінюється випадково та має ймовірнісний характер.