Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості використання борошна круп’яних культур як поживного середовища для приготування хлібопекарських заквасок(2021) Михонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна АнатоліївнаОсобливості хімічного складу, зокрема, стан біополімерів досліджених видів борошна круп’яних культур створюють передумови для використання його як поживного середовища для заквасок. Борошно досліджуваних круп’яних культур можливо використовувати в технології галузі, як самостійно, так і в складі закваски при оптимальному дозуванні не більше 20 % до маси борошна. Процес розведення закваски спонтанного бродіння залежно від виду використаного борошна має свої особливості та вимагає дотримання чітко регламентованих оптимальних параметрів, які дозволяють отримати напівфабрикати високої якості.