root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Гніда,А. С.
1
search.filters.author.Бондар, Наталія Петрівна
1
search.filters.author.Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна
Ключові слова
1
search.filters.subject.butter cream
1
search.filters.subject.palm oil
1
search.filters.subject.quality
1
search.filters.subject.кафедра готельно-ресторанної справи
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2012
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Гніда,А. С.
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства
(
2012
)
Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна
;
Гніда,А. С.
;
Бондар, Наталія Петрівна
Показати більше
Запропоновані способи використання пальмової олії при приготуванні різних кулінарних страв і виробів. The methods of use of palm oil in the manufacture of food and culinary products have been proposed.
Показати більше