Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Натуральні спеції важлива складова оздоровчих продуктів(2021) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Говоруха, Вадим ВікторовичУ процесі виробництва ряду спецій, які реалізує компанія «Спайс Ленд» використовують прогресивні технології мікрокапсулювання, що забезпечує їх мікробіологічну чистоту, а також необхідні технологічні характеристики – аромат, смак, кольорову гаму тощо. Сушені овочі, які відновлюються у холодній воді за гідромодулю 1:3, є доцільними у використанні для декору готових страв у закладах громадського харчування та ресторанного господарства; додавання у м’ясні вироби для гарного рисунку на зрізі та поліпшення харчової цінності; використання у виготовленні соусів. In the process of production of a number of spices sold by Spice Land, they use advanced microencapsulation technologies, which ensures their microbiological purity, as well as the necessary technological characteristics - aroma, taste, color scheme, etc. Dried vegetables, which are reduced in cold water at a hydromodule of 1: 3, are suitable for use in the decoration of ready meals in catering and restaurant establishments; adding to meat products for a good cut pattern and improving nutritional value; use in the manufacture of sauces.