Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Система підтримки рішень при плануванні виготовлення продукції для хлібопекарських підприємств(2022) Ліманська, Наталія Володимирівна; Грибков, Сергій ВіталійовичУ роботі досліджено процес планування виробництва на хлібопекарських підприємствах. Цей процес включає прийняття рішень щодо виробництва. Спеціальна інформаційна система може підтримувати процес прийняття рішень. Дослідження досліджує дизайн і розробку такої системи. Також у роботі розглядаються математичні моделі та алгоритми, необхідні для створення програмного забезпечення.Документ Розроблення інформаційної системи підтримки діяльності відділу матеріально – технічного забезпечення м’ясокомбінату(2022) Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Чорноплеча, Анна ЄвгеніївнаУ роботі створена в інформаційна система підтримки діяльності відділу матеріально – технічного забезпечення м’ясокомбінату, що забезпечує оперативну обробку замовлень від виробничих відділів та дозволяє контролювати надходження сировини для виконання планових задачДокумент Створення інформаційної системи підтримки обрання замовлень на виконання послуг системного адміністратор комп'ютерних мереж(2022) Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Збаращук, Павло ВасильовичВ роботі пропонується створення системи підтримки прийняття рішень для системного адміністратора в основі якої покладено метод рюкзака та модифіковані генетичні алгоритми. Використання створеної системи забезпечить системному адміністратору швидко приймати рішення при обранні та плануванні своїх робіт на заданий проміжок часуДокумент Використання еволюційного підходу при рефакторингу баз даних(2017) Струзік, Владислав Анатолійович; Литвин, Анна Олегівна; Грибков, Сергій ВіталійовичРозвиток інформаційних технологій спонукає до прогресу як інформаційні системи, так і їх елементи. Також не обходять розвиток підходи їх створення та модифікації. На кожному етапі життєвого циклу інформаційної системи у команди розробників виникає необхідність проведення удосконалення коду та бази даних. Варто зазначити, що частота змін залежить від предметної області для якої програмне забезпечення розробляється. The development of information technologies drives both information systems and their elements to progress. Also, the approaches of their creation and modification are not bypassed. At every stage of the information system's life cycle, the development teams need to improve the code and database. It is worth noting that the frequency of changes depends on the subject area for which the software is being developed.Документ Використання інтелектуального аналізу даних для планування виготовлення продукції на ТОВ «Cлобожанський бекон»(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Фурта, Олена ОлександрівнаНа ТОВ «Слобожанський бекон» використано концепції сховища даних, OLAP-технології та методів Data Mining для видобутку даних з бази даних та інших інформаційних джерел підприємства для підготовки на їх основі управлінських рішень щодо визначення асортименту та планування виготовлення обсягів м'ясної продукції. Використання OLAP-технології та методів Data Mining для аналізу асортименту продукції дало помітні результати щодо планування обсягів виготовлення відповідного товару базуючись на попиті споживачів Впровадження алгоритмів оперативного управління виробничим процесом оптимізувало виготовлення м'ясної продукції без надлишку та нестач.The TOV «Slobozhansky Becon» uses the concepts of data warehouse, OLAP technology and Data Mining methods to extract data from the database and other information sources of the enterprise to prepare management decisions based on them on the definition of assortment and planning of production of volumes of clear products. The use of OLAP -Technology and Data Mining for the analysis of the range of products gave significant results in terms of planning the volume of production of the product in question based on consumer demand. Implementation of operational algorithms production management process optimized production of clear products without excess and shortage.Документ Створення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробів(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Ольшевська, Марія АндріївнаВ роботі розглянуто можливість використання методики BSP для реінжинірингу бізнес-процесів для підвищення ефективності діяльності середньо дрібного підприємства з виготовлення макаронних виробів. The paper considers the possibility of using the BSP method for business process reengineering to improve the efficiency of the medium-sized small-scale pasta manufacturing company.Документ Платіжна система Geo Pay, як альтернатива блокчейну(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Балашева, А. М.В роботі досліджена платіжна система Geo Pay та її переваги. Geo Pay system and its advantages are investigated in this work.Документ Автоматизація організації виробництва на ВАТ «Макаронна фабрика» з використанням клієнт-серверних технологій(2002) Грибков, Сергій Віталійович; Загоровська, Лариса ГригорівнаДокумент Розробка системи календарного планування робіт(2005) Шпаченко, А. В.; Грибков, Сергій ВіталійовичДокумент Програмна підтримка прийняття рішень при управлінні хлібопекарським цехом(2001) Грибков, Сергій Віталійович; Загоровська, Лариса Григорівна