Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Документ Дослідження доцільності використання винного каменю в технології меренги(2024) Палій, Юлія Володимирівна; Денека, Тетяна Кирилівна; Махинько, Людмила ВасилівнаВивчали вплив різних дозувань винного каменю на структуроутворення меренги після відсаджування та зміну показників якості зразків меренги під час їх зберігання. Для підвищення харчової цінності меренги використовували концентровану яблучну пасту.Документ Дослідження використання порошків м’яти перцевої та кропиви дводомної в технології листкового напівфабрикату(2024) Денека, Тетяна Кирилівна; Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВивчено вплив додавання порошків м'яти і кропиви на якість напівфабрикату для торту Наполеон. Оцінено зміну органолептичних показників. Розраховано харчову та енергетичну цінність продукту.