Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Бісквіти з застосуванням лактитолу, ізомальтитолу та морквяного соку(2020) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаДосліджено вплив морквяного соку та цукрозамінників на піноутворення. Встановлено, що ізомальтитол та лактитол зменшують піноутворюючу здатність суміші яєчний жовток-морквяний сік. Розраховано, що 100 г бісквіту забезпечує 23,5% добової потреби вітаміну А. It is researched the effect of carrot juice and sugar substitutes on foaming. It is established that isomaltitol and lactitol reduce the foaming ability of the mix of egg yolk and carrot juice. It is calculated that 100 g of sponge cake provides 23.5% of the daily requirement of vitamin A.Документ Актуальність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів(2020) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаРозглянуто доцільність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів. Представлено розробки кексів, бісквітів, печива з застосуванням цукрозамінників. It is сonsidered that the expediency of development low-glycemic flour confectionery. It is presented the development of cupcakes, sponge cakes, cookies using sugar substitutes.Документ Актуальність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначення(2020) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаРозглянуто можливість та доцільність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначення. Визначено, що для розробленя виробів для хворих на цукровий діабет, целіакію, фенілкетонурію є необхідна органічна сировина It is considered that the possibility and expediency of development organic confectionery for special purpose. It is known that for the development of products for patients with diabetes, celiac disease, phenylketonuria there is a necessary organic raw materials.