Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Застосування цукрозамінника ізомальтитола для зменшення глікемічності пряників
    (2019) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Донець, Анна Сергіївна
    Досліджено можливість застосування ізомальтитолу в пряниках. Визначено, що застосування ізомальтитолу впливає на структуру тіста та солодкість виробів. Гранична напруга зсуву тіста на ізомальтитолі більша на 18…20%. Пряники мають низьку солодкість. Встановлено , що доцільне сумісне використання ізомальтитолу та фруктози у співвідношенні 0,7 до 0,3. Розраховано показник глікемічності та калорійність. The possibility of using isomaltitol in gingerbread has been studied. It is determined that the use of isomaltitol affects the structure of the dough and the sweetness of the products. The maximum shear stress of the dough on isomaltitol is increased by 18… 20%. Gingerbread has a low sweetness. It is established that the combined use of isomaltitol and fructose in the ratio of 0.7 to 0.3. Glycemic indicator and caloric content were calculated.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів
    (2020) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Розглянуто доцільність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів. Представлено розробки кексів, бісквітів, печива з застосуванням цукрозамінників. It is сonsidered that the expediency of development low-glycemic flour confectionery. It is presented the development of cupcakes, sponge cakes, cookies using sugar substitutes.