Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Особливості створення безпечного виробництва безглютенового хліба
    (2019) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
    Проведено аналіз особливостей виробництва безглютенових хлібобулочних виробів. Обгрунтовано, що дотримання правил безпеки при виробництві хліба з метою уникнення його контамінації глютеном є важливим завданням для підприємств галузі та потребує особливої відповідальності. The features of production of gluten-free bakery products are analyzed. It is justified that compliance with the safety rules in the production of bread in order to avoid its contamination with gluten is an important task for the enterprises of the industry and requires special responsibility.