Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тіста(2016) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.Документ Сучасні підходи до підвищення біологічної цінності булочних виробів(2016) Бортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.Документ Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами(2014) Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення.Документ Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробів(2014) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.