Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Фактори якісного обслуговування підприємств ресторанного господарства(2020) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано стандарти обслуговування підприємств РГ і доведення їх до персоналу, у вигляді рекомендацій, які вказують, як діяти в тих чи інших випадках Substantiated the standards of service of WG enterprises and bringing them to the staff, in the form of recommendations that indicate how to act in certain casesДокумент Характеристика та класифікація готелів(2020) Дочинець, Інга Вікторівна; Ковальчук, Світлана СтепанівнаОхарактеризовано головні послуг - розміщення і харчування та надана класифікація готелів. The main services - accommodation and food and the classification of hotels are describedДокумент Перспективи розвитку курортних готелів в гостинній індустрії(2018) Дочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаПризначеня курортних готелів для відносно тривалого відпочинку на одному місці та можливість профілактичного чи оздоровчого лікування. The purpose of resort hotels for a relatively long stay at one place and the possibility of preventive or well-being treatment.