Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Фактори якісного обслуговування підприємств ресторанного господарства(2020) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано стандарти обслуговування підприємств РГ і доведення їх до персоналу, у вигляді рекомендацій, які вказують, як діяти в тих чи інших випадках Substantiated the standards of service of WG enterprises and bringing them to the staff, in the form of recommendations that indicate how to act in certain casesДокумент Безпека харчових продуктів в Україні(2017) Дочинець, Інга ВікторівнаЗастосування системи для управління безпечністю харчових продуктів та захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. The application of a system for managing the safety of food products and protecting consumers from the dangers that may accompany food products.