Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатів
    (2016) Драненко, Оксана Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Марія Володимирівна
    Досліджено показники якості кондитерського напівфабрикату з рослинними порошками. Визначено органолептичні показники та масову частку вологи. The indicators of quality of confectionery semi-finished products with plant powders are investigated. The organoleptic properties and the mass fraction of moisture are determined
  • Ескіз
    Документ
    Вплив овочевого і фруктового порошків на властивості кондитерського напівфабрикату
    (2016) Драненко, Оксана Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Марія Володимирівна
    Досліджено вплив рослинних порошків на властивості кондитерського напівфабрикату. Підібрано рецептурні компоненти, визначено вплив дозуваньобраних порошків на органолептичні властивості кондитерського напівфабрикату. The influence of plant powders on the properties of confectionery semi-finished products is investigated. The recipe components are selected, the influence of dosages of powders selected on the organoleptic properties of the confectionery semi-finished product is determined.