Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Радькевич, Світлана МихайлівнаРозроблена рецептура смузі «Асаї» з додаванням порошку ягід асаї в якості функціонального інгредієнта. The formulation of smoothies "Asai" with the addition of acai berries powder as a functional ingredient.Документ Морінга у складі функціональних напоїв(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Гребонос, Катерина ІгорівнаРозроблено рецептуру смузі «Морінга» функціонального призначення для людей, які страждають на ожиріння. The Moringa smoothies for functional purposes for people suffering from obesity.