Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні
    (2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Радькевич, Світлана Михайлівна
    Розроблена рецептура смузі «Асаї» з додаванням порошку ягід асаї в якості функціонального інгредієнта. The formulation of smoothies "Asai" with the addition of acai berries powder as a functional ingredient.
  • Ескіз
    Документ
    Морінга у складі функціональних напоїв
    (2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Гребонос, Катерина Ігорівна
    Розроблено рецептуру смузі «Морінга» функціонального призначення для людей, які страждають на ожиріння. The Moringa smoothies for functional purposes for people suffering from obesity.