Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Система охорони праці та техніки безпеки у готельно-ресторанному комплексі
    (2015) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Сьогодення на перший план висуває проблеми охорони праці та безпеки життєдіяльності, зокрема питання стану умов праці. Від умов праці, а саме від того, наскільки санітарно-гігієнічний стан виробничого середовища приміщення відповідає її фізіологічним потребам, значною мірою залежить здоров'я і працездатність людини, її ставлення до роботи і сам результат праці. Present to the fore the problem of health and safety life, including the state of working conditions. From working conditions namely how hygienic condition of the working environment room meets its physiological needs, largely depends on the health and human performance, his attitude to work and labor the result itself.