Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія пряників із використанням нетрадиційної сировини(2016) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра ІллівнаДосліджували вплив сировини та технології на структурно-механічні властивості мас і режими формування. Встановлено, що комплексне застосування поліпшувачів, овочевого пюре і глюкозно-фруктозного сиропу сприяє зростанню частки зв’язаної вологи що дозволяє подовжити термін зберігання як сирцевих, так і заварних пряників за рахунок більш міцного зв’язування вологи в структурі виробу. The effect of raw materials and technology at the structural and mechanical properties of the masses and the modes of formation. It was found that the combined application of improvers, vegetable purée and glucose-fructose syrup contributes to the increase in the proportion of bound moisture that can extend the shelf life of both raw and gingerbreads due to stronger binding of moisture in the product structure.Документ Нова технологія комбінованого здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями із застосуванням морквяного пюре(2016) Оболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Букшина, Людмила Семенівнанаведені результати дослідження впливу морквяного гідролизованого пюре на зміни структурно-механічних властивостей м’якушки бісквітно-масляного напівфабрикату при зберіганні. Results of research impact hidrolyzovanoho carrot puree to changes in structural and mechanical properties of the crumb Biscuit-oil intermediate product storageДокумент Оцінка ефективності технологій пряників з використанням пектиновмісних овочевих пюре(2015) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна