Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Нечітке синергетичне регулювання технологічних параметрів варочного відділення пивзаводу
    (2015) Чернецький, Микола Володимирович; Кишенько, Василь Дмитрович
    Проаналізувавши особливості технологічних процесів харчової промисловості на прикладі варочного відділення пивзаводу встановлено, що доцільним є використання ієрархічних методів синергетичного управління на основі розробки бази знань ситуацій в об’єкті управління, що дозволяє заощадити енергію та ресурси. After analyzing the characteristics of technological processes on the example of food industry cooker branch brewery established that it is expedient to use hierarchical methods synergistic management through the development of a knowledge base situations in facility management, which saves energy and resources.
  • Ескіз
    Документ
    Інтелектуальна система управління технологічним комплексом цукрового заводу в умовах конфліктності
    (2015) Сич, Марина Анатоліївна; Кишенько, Василь Дмитрович
    Визначення інтелектуальної системи ґрунтувалося на можливості декомпозиції системи на три підсистеми: підсистему інтелектуального управління, підсистему ухвалення рішення і підсистеми базового управління, яка організовувала дії на об’єкт управління, що функціонує в умовах конфлікту. Determination of the intellectual system based on the possibility of decomposition of the system into three subsystems: intelligent control subsystem, subsystem of decision and control subsystems of the base, which organized the action on the object of control that operates in conflict.