Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу попереднього теплового оброблення капусти білокачанної на якість сушіння(2019) Коваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичУ роботі наведено дослідження попереднього теплового оброблення капусти білокачанної перед сушінням. Встановлено що бланшування різними способами капусти білокачанної значно скорочує термін її конвективного сушіння. Але після тримісячного зберігання сушеної капусти краще зберігають колір зразки бланшовані мікрохвильовим випромінюванням тривалістю 120 с. The study presents a preliminary heat treatment of white cabbage before drying. It is established that blanching of cabbage in different ways significantly shortens the term of its convective drying. But after three months of storage of dried cabbage it is better to preserve the color of the samples blanched by microwave radiation lasting 120 s.Документ Дослідження впливу осмотичного зневоднення полуниці на процес сушіння(2018) Ляцевич, Людмила Володимирівна; Коваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено результати сушіння свіжих ягід полуниці та попередньо осмотично зневодненими. Попередня обробка супроводжується деформацією та розривом клітин полуниці. The results of drying of fresh strawberry berries and pre-osmotically dehydrated are presented in this work. Preliminary treatment is accompanied by deformation and breakage of strawberry cells.