Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Організаційно-економічний механізм управління поточними витратами на підприємствах харчової промисловості
    (2009) Гончаренко, Ю. К.; Ковальчук, Інна Володимирівна; Назаренко, Катерина Михайлівна
    Розроблено науково-обґрунтовані методичні і практичні рекомендації з удосконалення механізму управління витратами підприємств харчової промисловості (на прикладі ЗАТ «КЗШВ «Столичний») та формування стратегії управління ними. Developed evidence-based methodological and practical recommendations for improving cost management mechanism of the food industry and developing management strategies them.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення ефективності функціонування підприємства на основі розробки комплексної системи управління витратами
    (2009) Чечотенко, Н.; Ковальчук, Інна Володимирівна
    Запропоновано методичні підходи щодо підвищення ефективності функціонування підприємства на основі удосконалення механізму управління витратами. Предложены методические подходы относительно повышения эффективности функционирования предприятия на основе усовершенствования механизма управления затратами. Methodical approaches for improving the efficiency of the enterprise on the basis of improvement of the mechanism of cost management.