Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Визначення стійкості збалансованих купажів олій під час обсмажування картопляних чіпсів
    (2015) Коваленко (Лисогор), Олена Артурівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
    Розглянуто жирнокислотний склад соняшникової, кукурудзяної, рапсової і лляної олій, на основі яких підібрані купажі з рекомендованим співвідношенням поліненасичених жирних кислот ω-6: ω-3. Проведені дослідження по стійкості до окиснення показали, що різні види рослинних олій, та їх купажі по-різному накопичують кислотність – це обумовлено структурою жирнокислотного складу. Considered fatty acid composition of sunflower, corn, canola and flaxseed oils, which are selected based on the recommended blend ratio of polyunsaturated fatty acids ω-6: ω-3. The research on resistance to oxidation showed that different types of vegetable oils and blend them differently accumulate acidity - this is due to the structure of the fatty acid composition.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження жирнокислотного складу сухого молока свійських тварин з метою використання його для виробництва продуктів дитячого харчування
    (2013) Белінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    В роботі проведено дослідження по визначенню жирнокислотного складу молока корови, кози і кобили, та його порівняння з жіночим молоком. Встановлено, що найбільш наближеним до материнського молока, по вмісту насичених жирних кислот, є кобиляче молоко. Результати досліджень дають можливість розробити суміші із різних видів молока свійських тварин, яка буде максимально наближена до материнського молока. In this paper a study to determine the fatty acid composition of milk cows, goats and mares, and its comparison with human milk. Established that the closest to breast milk, the contents of saturated fatty acids is mare milk. The results make it possible to develop a mix of different types of milk animals to be as close to breast milk.