Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Прогнозування поведінки неглазурованих помадних цукерок зі зниженою калорійністю та глікемічністю під час їх зберігання
    (2021) Дорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна
    У тезі показані результати досліджень, присвячених визначення сорбційних властивостей помадних цукерок класичних та на основі комбінації цукрів тагатози і фруктози. Виявлено позитивний вплив гігроскопічної фруктози на сповільнення десорбцій них процесів у розробленому зразку. Відмічено, що одним з дієвих шляхів для забезпечення стабільності розроблених неглазурованих помадних цукерок під час зберігання може бути раціональний підбір способу пакування та пакувального матеріалу. The thesis presents the results of research on the sorption properties of fondant sweets classic and based on a combination of sugars tagatose and fructose. The positive effect of hygroscopic fructose on the slowing down of desorption processes in the developed sample is revealed. It is noted that one of the effective ways to ensure the stability of the developed unglazed fondant sweets during storage can be a rational selection of packaging and packaging material
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання цукрів при виготовленні помадних цукерок та їх вплив на зміну кристалічності виробів під час зберігання
    (2018) Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Моренець, Аліна Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна
    У тезі досліджується можливість отримання цукерок кристалічної структури з використанням комбінації цукрів фруктози, глюкози та лактози. Було підібрано оптимальне співвідношення цукрів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою. Запропоновано способи подовження терміну зберігання помадних цукерок. Проведено прогнозування зміни кристалічності розроблених цукерок під час зберігання.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у виробництві харчових продуктів
    (2018) Кохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна
    У тезі проаналізовано інновації, які вже реалізовані або є перспективними у харчовій промисловості. Розглянувши напрямки розвитку харчової індустрії, було виділено основні групи інновацій в харчовій промисловості. Здійснено характеристику основних представників продуктової та технологічної інновації.