Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього(2011) Новоятлєва, Ю. Р.; Кочерга, Валентина ІванівнаДосліджено питання оптимізації складу бісквітного напівфабрикату збагаченням його нутрієнтами фітокомпозицій. The problem of optimization of biscuit semi-finished product enriching it with phytocomposition nutrients has been investigated.Документ Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз»(2011) Куц, О. М.; Кочерга, Валентина ІванівнаПредставлено результати досліджень з розроблення гарячих соусів з використанням фітокомпозицій. The research results of hot sauces technology with phytocomposition are presented.