Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Подовження свіжості хлібобулочних виробів із застосуванням комплексних хлібопекарських поліпшувачів зі статусом GRAS(2019) Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Халікова, Есма Фаїківна; Васильченко, Тетяна ОлександрівнаДослідженнями встановлено, що у разі застосування комплексних хлібопекарських поліпшувачів зменшується кришкуватість готових виробів, збільшується набухання та покращуються реологічні властивості м’якушки, що дозволяє подовжити термін збереження виробами свіжості протягом 72 год. Research has established that in the case of the use of complex bakery improvers, the crustiness of finished products decreases, swelling increases, and the rheological properties of the crumb improve, which makes it possible to extend the shelf life of products for 72 hours.