Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання насіння сочевиці в технології соусів(2015) Лановенко, Юлія Володимирівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр СеменовичМетою даної роботи було дослідження можливості використання насіння сочевиці, яке містить 24-35% білків, 48-53% вуглеводів і лише 0,6-2% жирів, що дозволило б отримати соус з відповідними органолептичними показниками і з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. The purpose of this study was to investigate the possibility of using lentil seeds containing 24-35% protein, 48-53% carbohydrates and only 0,6-2% fat, which would get sauce with appropriate organoleptic characteristics and with high nutritional and biological value.Документ Дослідження пресово-екстракційного способу вилучення соку столового буряка(2014) Лановенко, Юлія Володимирівна; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр СеменовичРобота присвячена дослідженню пресово-екстракційного способу вилучення соку. Встановлені оптимальні технологічні параметри: розмір часток мезги при механічному подрібненні, гідромодуль, температура екстрагента та тривалість взаємодії фаз. The work is devoted to research of the з press-extraction method of extracting juice. The optimal process parameters: particle size pulp by mechanical milling, hydraulic, temperature and duration of the interaction of the extractant phase are set.