Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Каротиновмісна паста на основ і моркви(2019) Поцелуйко, Марія Василівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ результаті проведених досліджень, була отримана паста з морквяних вичавок. Після пресування морквяної м’язги, отримані вичавки піддавали гідролізу у кислому середовищі та направляли на протирання та концентрування. Така паста відрізняється порівняно високим вмістом каротину, пектинових речовин та цукрів. As a result of the research, carrot extract was obtained. After pressing the carrot husks, the resulting squeeze was subjected to hydrolysis in an acid medium and sent for wiping and concentration. This paste differs in the relatively high content of carotene, pectin substances and sugars.Документ Вплив основних технологічних параметрів при тепловому сушінні та зберіганні каротиновмісних морквяних збагачувачів на якість продукту(2011) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Бандуренко, Галина МихайлівнаДоведено, що для одержання сухої харчової добавки з морквяних вичавок з високим вмістом β-каротину, необхідно провести попередню теплову обробку сировини парою та розчином антиоксидантів з наступним НВЧ або ІЧ сушінням. It is proved that in order to obtain dry food additives carrot pomace high in β-carotene, it is necessary to pre-heat treatment of raw materials by steam and antioxidant a solution of the following microwave or infrared drying.