Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Покращення якості пшеничного хліба збагаченого висівками(2015) Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.Документ Особливості використання пшеничних висівок в хлібі(2015) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія ОлексіївнаРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.