Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Раціональна форма овочевих напівфабрикатів та механізм для їх нарізання(2017) Паренюк, Ірина Вікторівна; Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир ВікторовичВідомо, що форма нарізки овочевих напівфабрикатів для фарширування вливає на час теплової обробки та затрати енергії для приготування страви, тому актуальним є дослідження раціональної форми овочевих напівфабрикатів та розробка механізму для їх формування. It is known that the form of cutting of vegetable semi-finished products for stuffing pours on the time of heat treatment and energy consumption for the preparation of food; therefore, it is relevant to study the rational form of vegetable semi-finished products and develop a mechanism for their formation.Документ Установка для формування овочевих напівфабрикатів(2016) Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир ВікторовичЗапропонована установка дозволяє: продуктивно формувати якісні заготовки напівфабрикатів, які можна використати для фарширування; отримати прості та складні форми нарізки для декорування та оздоблення готових страв (подальша механічна обробка новоутворених заготовок). The proposed installation allows: to productively form quality billets of semi-finished products that can be used for stuffing; get simple and complex forms of cutting for decoration and finishing of finished dishes (further machining of newly formed billets).Документ Дослідження впливу пектинів різних виробників на показники якості термостабільної начинки(2016) Бондаренко, Дмитро Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведені дослідження впливу пектинів різних виробників на показник сухих речовин у начинці The influence of pectins from different manufacturers to measure solids in stuffing