Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Раціональна форма овочевих напівфабрикатів та механізм для їх нарізання
    (2017) Паренюк, Ірина Вікторівна; Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович
    Відомо, що форма нарізки овочевих напівфабрикатів для фарширування вливає на час теплової обробки та затрати енергії для приготування страви, тому актуальним є дослідження раціональної форми овочевих напівфабрикатів та розробка механізму для їх формування. It is known that the form of cutting of vegetable semi-finished products for stuffing pours on the time of heat treatment and energy consumption for the preparation of food; therefore, it is relevant to study the rational form of vegetable semi-finished products and develop a mechanism for their formation.
  • Ескіз
    Документ
    Установка для формування овочевих напівфабрикатів
    (2016) Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович
    Запропонована установка дозволяє: продуктивно формувати якісні заготовки напівфабрикатів, які можна використати для фарширування; отримати прості та складні форми нарізки для декорування та оздоблення готових страв (подальша механічна обробка новоутворених заготовок).  The proposed installation allows: to productively form quality billets of semi-finished products that can be used for stuffing; get simple and complex forms of cutting for decoration and finishing of finished dishes (further machining of newly formed billets).
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу пектинів різних виробників на показники якості термостабільної начинки
    (2016) Бондаренко, Дмитро Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Корецька, Ірина Львівна
    Проведені дослідження впливу пектинів різних виробників на показник сухих речовин у начинці The influence of pectins from different manufacturers to measure solids in stuffing