Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикату(Медвідь, І. М. Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикату / І. М. Медвідь, Ю. А. Мирошник, О. Б. Шидловська // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 177-179., 2015) Медвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена БроніславівнаУ роботі досліджено вплив плодових порошків на структурно-механічні властивості бісквітного тіста In this paper, the influence of fruit powders on the structural and mechanical properties of biscuit doughДокумент Використання порошку з ягід ожини у технологіях борошняних кондитерських виробів(Шидловська, О. Б. Використання порошку з ягід ожини у технологіях борошняних кондитерських виробів / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, А. М. Противень // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 12-13 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 167-169., 2015) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія МиколаївнаРозглянуто доцільність використання порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробів для підвищення харчової цінності продукції. Сonsidered the feasibility of using powder from berries blackberries in the technologies of confectionery products to improving the nutritional value of products.