Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Тенденції розвитку ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності в умовах пандемії Covid-19(2020) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичВ роботі розглянуто сучасний стан ресторанного бізнесу в Україні та альтернативні підходи до організації діяльності закладів ресторанного господарства в умовах розповсюдження коронавірусу Covid-19. Охарактеризовано основні інструменти розвитку підприємств харчування для утримання постійних відвідувачів та залучення нових під час пандемії Covid-19.In the work was considered the current state of the restaurant business in Ukraine and alternative approaches to the organization of restaurant establishments in the conditions of Covid-19 coronavirus spread. The main tools for the development of food businesses to retain regular visitors and attract new ones during the Covid-19 pandemic are described.Документ Доцільність впровадження інтерактивної технології «foodpairing» у закладах ресторанного господарства(2019) Бєдусенко, Лілія Сергіївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор ФедоровичОбґрунтовано актуальність комплексного використання інтерактивних поверхонь з технологією фудпейринг у закладах ресторанного господарства. The urgency of complex use of interactive surfaces with foodpairing technology in the establishments of restaurant management is substantiated