Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання бета-глюкану як поліфункціонального інгредієнта у виробництві молочних продуктів
    (2022) Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Михалевич, Артур Петрович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Сучасні тенденції розвитку харчової промисловості спрямовані на розробку нових ви- дів функціональних харчових продуктів, що відповідають вимогам здорового харчування. На відміну від харчових продуктів традиційного складу, де головна увага приділяється харчовим і сенсорним функціям, функціональні харчові продукти характеризуються наданням переваги фізіологічним функціям, тобто регуляції захисних механізмів, фізичного стану, запобіганню старінню та лікуванню захворювань, пов'язаних з надмірною вагою.
  • Ескіз
    Документ
    Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктів
    (2022) Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Виробництво харчових продуктів є конкурентоспроможною галуззю, і виробник завжди прагне знаходити нові інгредієнти для розширення асортиментного ряду та забезпечення потреб споживачів. Крім того, все більший інтерес приділяється «натуральним» і здоровим продуктам з низьким вмістом холестерину, калорій і жирів, але з високим вмістом харчових волокон.
  • Ескіз
    Документ
    Стан та перспективні напрями розвитку молокопереробної промисловості України
    (2019) Михалевич, Артур Петрович; Нагавичко, Тетяна Олександрівна
    Головним джерелом галузі може стати переорієнтація ринку збуту та збільшення експорту. Впровадження державних стандартів молочного виробництва надасть можливість конкурувати з міжнародними відомими брендами, а також допоможе залучити додаткові інвестиції. The main source of the industry can be the reorientation of the market and increase exports. The introduction of state standards for dairy production will provide an opportunity to compete with international well-known brands, and will also help to attract additional investment.