Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Формування якості бісквітного напіфабрикату з рослинною сировиною(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія ВалеріївнаПроведені дослідження органолептичних і фізико–хімічних властивостей бісквітного тіста із частковою заміною пшеничного борошна вищого сорту на порошок з кабачків призводить до мін якості бісквітного тіста. За результатами експериментів встановлено, що добавка надає позитивного впливу на структуру тіста. Researches sensory and physico-chemical properties of biscuit dough with partial replacement of wheat flour zucchini powder leads to changes in the quality of biscuit dough. The experimental results revealed that the additive has a positive influence on the test structure.Документ Перспективи використання овочевих порошків в технології бісквітного напівфабрикату(2013) Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія ВалеріївнаБісквіт – це кондитерське тісто, виготовлене з борошна, цукру та яєць. Розроблена технологія виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням рослинної сировини. Biscuit – pastry dough is made from flour, sugar and eggs. Technology of production of semi-finished biscuit using plant materials.