Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження активності води сироватко-вершкових сирів(2019) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена ВікторівнаСироватко-вершкові сири з різною кількістю харчових волокон характеризувались зниженням показника активності води. Такі відхилення в значеннях зумовлені підвищеною водозв'язуючою здатністю Vicetal. Визначенням активності води можливо підтвердити вплив харчових волокон на параметри зберігання сироватко-вершкових сирів за нормативних температур.Whey cream cheese with different amounts of dietary fiber was characterized by a decrease in the water activity index. Such deviations in values are due to the increased water-binding capacity of Vicetal. Determination of water activity can confirm the influence of dietary fiber on the storage parameters of whey cheese at regulatory temperatures.Документ Актуальність виробництва сироваткових сирів(2019) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена ВікторівнаЗапропонований спосіб виробництва сироваткових сирів дозволяє скоротити тривалість процесу концентрування та є ефективним сучасним способом переробки молочної сироватки із комплексним використанням всіх її компонентів.