Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз методів прийняття рішень при управлінні виробництвом макаронного підприємства ТОВ «Продеко»(2019) Ольшевська, Марія Андріївна; Грибков, Сергій ВіталійовичВ роботі проведено аналіз методів прийняття рішень, які можуть бути використанні при управлінні виробництвом макаронного підприємства. The paper analyzes decision-making methods that can be used in the management of pasta production.Документ Створення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробів(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Ольшевська, Марія АндріївнаВ роботі розглянуто можливість використання методики BSP для реінжинірингу бізнес-процесів для підвищення ефективності діяльності середньо дрібного підприємства з виготовлення макаронних виробів. The paper considers the possibility of using the BSP method for business process reengineering to improve the efficiency of the medium-sized small-scale pasta manufacturing company.