Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами в аспекті ресурсозбереження(2014) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Татьяна ГригорьевнаНа основі розрахунку показників міцності адгезії доведена доцільність використання згущеного молока з цукром та згущеного молока з цукром і наповнювачем шипшини у кондитерській промисловості. За показником міцності адгезії проведений раціональний підбір пакувальних матеріалів та технологічного обладнання для виробництва згущених молочних продуктів. Based on calculation of strength of adhesion demonstrated the feasibility of using sweetened condensed milk and evaporated milk with sugar and filler hips in the confectionery industry. In terms of the strength of adhesion promoted rational selection of packaging materials and process equipment for the production of condensed milk products.Документ Мороженое повышенной биологической ценности с комбинированным составом сырья.(2008) Осьмак (Федченко), Татьяна Григорьевна; Скорченко, Татьяна АнатольевнаПриведены данные по перспективности использования глюкозно-фруктозных сиропов в производстве мороженого. Описана новая технология мороженого с усовершенствованным углеводным и жирнокислотным составом. The data on the perspectives of the glucose-fructose syrup in the production of ice cream. Describes the new technology of ice cream with improved carbohydrate and fatty acid composition.