Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом
    (2007) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива. Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива
    (2005) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено рецептурний склад морозива з натуральним цукрозамінником фруктозою. Proved promising food production of sweeteners. An prescription composition of ice cream with a natural sweetener fructose.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії
    (2011) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners.